У Львові підприємство має сплатити штраф на суму майже 13 мільйонів гривень

f_8919288101452885386_1495112402_613x344.38202247191_3_0

Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області спільно з представниками департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА провели перевірку приватного підприємства «Транс-Спорт» щодо дотримання норм законодавства з питань праці.

Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській  області  спільно з представниками департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської  ОДА  провели  перевірку приватного підприємства «Транс-Спорт»  щодо дотримання норм законодавства з питань праці.

Відтак, підприємтво оштрафували на 672 тисячі гривень штрафу за використання праці неоформлених працівників. Про це повідомили в ЛОДА.

Під час перевірки виявили, що  до роботи на цьому  підприємстві залучалися працівники, які були допущені до роботи  без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України - перевезення пасажирів здійснювали водії, з якими не уклали трудові договори.

Окрім цього, виявили інші порушення законодавства про працю, зокрема термінів виплати заробітної палати та розрахункових. Відтак, підприємство «Транс-Спорт» сплатить штраф  на загальну суму 12 800 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: