Сьогодні обговорили питання розвитку фізичної культури та спорту в умовах децентралізації

У п’ятницю, 19 травня, у Львівській ОДА обговорили актуальні проблеми діяльності закладів фізичної культури та спорту в об’єднаних територіальних громадах та моделей розвитку фізкультурно-спортивного руху в умовах децентралізації.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Участь у засіданні взяли заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, державний секретар Мінмолодьспорту України Олег Немчінов, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, а також окремі представники та керівники об’єднаних територіальних громад, члени колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, керівники обласних федерацій з видів спорту, представники фізкультурно-спортивного активу тощо.

На початку зустрічі заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович зазначив, основне завдання роботи Мінмолодьспорту - це розробка моделей розвитку фізичної культури та спорту на рівні територіальних громад, а також навчання фахівців громад, які працюють у цій сфері.

Заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук наголосила на важливості для Львівщини забезпечити належне функціонування дитячо-юнацького спорту, який загартовує тисячі дітей та підлітків.

Учасники зустрічі також поділилися вдалими прикладами діяльності закладів фізичної культури та спорту на місцевому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: