На кордоні виявили 35 кілограмів бурштину

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби двічі завадили спробам незаконно перевезти через кордон бурштин.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

«Сонячне каміння» везли Польщу через пункт пропуску «Рава-Руська». Його ховали в сховках в автівках громадянин Туреччини та нас співвітчизник.
Турка, який їхав в сусідню країну автомобілем «Шкода» польської реєстрації, зупинили близько 2-ї години ...ночі. Для перетину кордону чоловік обрав смугу руху «зелений коридор», однак виходячи з індикаторів ризиків прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду. Під час додаткової перевірки за допомогою технічних засобів прикордонного контролю в паливному баку, запасному колесі та передньому бампері було виявлено більше 30 кілограмів необробленого каміння бурштину різних розмірів.
Невдовзі в пункт пропуску на автомобілі «Пежо» прибув громадяни України. Він також обрав для контролю «зелений коридор», проте теж був направлений на поглиблену перевірку. Як результат, з порожнини переднього бампера та панелі приладів прикордонники та митники дістали 4,3 кг бурштину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: