Розпочався фінал обласного молодіжного проекту«Форум ідей»

Сьогодні, 20 травня, стартував «Форум ідей» – завершальний етап обласного молодіжного проекту «Ідея змінює країну».

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Учасники заходу – кращі представники Львівської області, які запропонували власні проекти та яких відібрали серед  1000 інших учасників.

«Ви – лідери у своєму середовищі, у своїх школах та громадах. Будьте сміливими у своїх мріях та втілюйте заплановані проекти у життя. Найголовніше – це бути активними та завершувати розпочаті справи», - зазначила заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

Нагадаємо, що сьогодні учасники працюватимуть над заповненням аплікаційних форм, вивчать основи проектного менеджменту та дізнаються про залучення партнерів та пошук ресурсів.

Уже завтра відбудеться захист проектів - три найкращі отримають фінансову підтримку на їх реалізацію.

Нагадаємо, що проект «Ідея змінює країну» тривав упродовж березня-травня 2017 року. У межах проекту організували близько 50 зустрічей та провели тренінги для більш ніж 1500 молодих людей Львівської області. У кінці кожного тренінгу учасники заповнювали анкети із власними ідеями.

Організатори проекту - департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО Спілки Української Молоді в Україні, Український Католицький Університет та Львівський обласний молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: