ІІ Форум культурних та креативних індустрій у Львові

afisha-cfa5a9e9e526f2f65a93e00c5b629619

Програма культурології Українського католицького університету у співпраці з управлінням культури Львівської міської ради, програма «Культура та Креативність» ЄС-Східного партнерства, «Лабораторія культурного проектування» та ГО «Креативні індустрії» запрошують на ІІ Форум культурних та креативних індустрій, який відбуватиметься 23-25 травня 2017 року в конференц-залі УКУ (вул. Хуторівка, 35а).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Цьогорічний Форум буде присвячений темі середовища культурних та креативних індустрій, яке вони творять і в якому вони розвиваються. Важливими елементами цього середовища є, зокрема, міські політики, різні освітні моделі та медіа як продукти та інструменти індустрій. Упродовж трьох днів відбуватимуться публічні виступи експертів Програми «Культура та Креативність» ЄС-Східного партнерства, а також дискусійні панелі за участю знаних в Україні фахівців-практиків, презентації проектів у сфері культурних політик, «альтернативної» освіти та «культурних медіа», неформальне спілкування.

Кожен день Форуму буде присвячений одній із тем:

День 1. Місто як середовище культурних та креативних індустрій

День 2. Неформальна освіта: можливості і виклики

День 3. Медіа як інструмент і продукт культурних індустрій

Серед спікерів: Тім Вільямс, керівник Програми Culture & Creativity,  Олеся Островська-Люта, директорка “Мистецького арсеналу”, Софія Опацька, проректорка Українського Католицького Університету, Зоряна Рибчинська, завідувачка кафедри культурології УКУ, Олександра Коваль, президентка ГО «Форум видавців», Альона Каравай,  співголова Наглядової ради ГО “Інша Освіта”, Василь Косів, доцент кафедри графічного дизайну у Львівській національній академії мистецтв,  екс-заступник мера Львова з гуманітарних питань., Ірина Старовойт, керівниця проектів Центру навчальних та інноваційних технологій  УКУ, Віра Балдинюк, журналістка, критикиня, головна редакторка онлайн-видання KORYDOR, Андрій Чемес, співзасновник та ведучий Radio Skovoroda, Тарас Прокопишин, співзасновник і керівник онлайн-журналу The Ukrainians.

Співорганізаторами цьогорічного Форуму культурних  та креативних індустрій є Програма культурології УКУ, «Лабораторія культурного проектування», Програма «Культура та Креативність» Східного партнерства ЄС, Управління культури Львівської міської ради, громадське об’єднання «Креативні індустрії», Форум видавців, Інститут актуального мистецтва.

З питань акредитації звертатись:

[email protected],

+38097 2628738 (асистент Програми культурології УКУ Мар’яна Куземська).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: