Львівська облрада та спілка архітекторів не можуть поділити Порохову вежу

ArticleImages_1496_DSC_248

Між Львівською облрадою та ЛОО Національної спілки архітекторів розгортається конфлікт за приміщення Порохової вежі.

Між Львівською облрадою та ЛОО Національної спілки архітекторів розгортається конфлікт за приміщення Порохової вежі, що вул. Підвальна, 4 у Львові.

Про це передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Є рішення сесії ЛОР про впорядкування  користування приміщеннями, яке передбачає, що для потреб спілки архітекторів буде надано другий поверх будівлі. Третій поверх будівлі, де актовий зал, буде використовуватися для громадських організації Львівщини а також структур ЛОР. Натомість на перший поверх спілка архітекторів пустила приватних підприємців, які зробили там ресторан. Зараз є рішення суду і виконавча служба має  провести виселення. На це приміщення буде проведено комерційний конкурс» - розповів під час засідання постійної комісії Львівської облради з питань комунального майна та приватизації, начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра.

Водночас спілка архітекторів висловлює незгоду з таким рішенням, наголосивши що у 1994 році отримала у безоплатне користування всю будівлю на законних підставах.

«Будь-які спроби ЛОР надати приміщення у спільне користування без згоди спілки будуть вважатися спробою незаконного захоплення майна спілки з відповідними наслідками» - йдеться у листі спілки архітекторів до ЛОР.

Своєю чергою Микола Бандра наголосив, що приміщення зареєстроване, як  об’єкт комунальної власності ЛОР, і рада як власник має намір впорядкувати користування ним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: