Пропагандисту Шувалову заборонили в’їзд в Україну на п’ять років

im511x345-shuval

Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» Ігор Шувалов був висланий українськими прикордонниками за межі України з забороною в’їзду строком на 5 років.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«За оперативними даними, антиукраїнська діяльність Шувалова І.Ю. використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів зі звинувачення керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня», – написав Геращенко.

Він зазначив, що Шувалов залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, які провадяться в ідеологічних рамках «Георгіївські стрічки» та «Безсмертний полк».

«Вперше СБУ, під тиском Олександра Турчинова і Арсен Аваков , видворила І.Шувалова із України 28 березня 2014 року. Але під зустрічним тиском співвласників телеканалу «Інтер» на тодішнього голови СБУ Валентина Наливайченко це рішення було скасоване і Шувалов ще три роки продовжував виконувати завдання російської пропаганди, фактично керуючи інформаційним блоком «Інтеру», – написав Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: