Центральна медіа подія країни Lviv Media Forum розпочинається вже 25 травня

У четвер, 25 травня, відбудеться відкриття найбільшої події в сфері медіа в Україні, яка щороку збирає понад 700 найкращих журналістів, редакторів, видавців та медіаекспертів з України та з-за кордону. Це унікальна нагода зустрітися з колегами, партнерами, друзями, щоб обговорити спільні справи та майбутні проекти.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Цьогоріч подія матиме насичену триденну програму (25-27 травня) з новими спікерами і форматами, а також з центральною темою ювілейного П’ятого Медіафоруму «Шу(че)каємо нові алгоритми. Медіа в епоху постправди».

V Lviv Media Forum дає можливість детальніше зануритися у спеціалізовані теми, майстер-класи, воркшопи, тренінги. Професійні дискусії допомагають удосконалювати знання, близько спілкуватися з професіоналами своєї справи у товаристві колег та однодумців. У 2017 році Медіафорум, окрім основної програми, пропонує учасниками тематичні події на такі теми:

  • Антикорупційні розслідування;
  • Цифрова революція в медіа;
  • Ділова журналістика;
  • Мандрівний репортаж;
  • Медіа і культура;
  • Управління медіапроектами;
  • Регіональна журналістика;
  • Майданчик для політичних дискусій.

Львівський медіафорум відомий не лише своєю професійною складовою, але чудовою вечірньою програмою. У надихаючій атмосфері львівських кав'ярень, ресторанів та нічних клубів учасники відшліфують знання і осмислять нову інформацію, що отримають під час робочих сесій.

Вперше цього року на Lviv Media Forum приїдуть зірка польської документалістики Ганна Полак, британський професор журналістики Джордж Брок, відома грузинська журналістка Ніно Іванішвілі, румунський розслідувач Пол Раду, американський міжнародник Майкл Вайс, головний редактор «Newsweek Polska» Томаш Ліс, редактор розділу «Європа» у Financial Times Тоні Барбер, російська репортажистка Олена Костюченко та інші.

V Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного Фонду на підтримку Демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), Представництва ЄС в Україні.

Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital.

Ексклюзивний медіапартнер — 24 канал.

Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ за сприяння Львівської міської ради.

Детальніша інформація про події, спікерів та учасників, а також програма V Lviv Media Forum тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: