Вибух у Манчестері: кількість постраждалих зросла до 59

People sit by the side of the road next to a police cordon outside the Manchester Arena,  where U.S. singer Ariana Grande had been performing, in Manchester, northern England, Britain
People sit by the side of the road next to a police cordon outside the Manchester Arena, where U.S. singer Ariana Grande had been performing, in Manchester, northern England, Britain, May 23, 2017. REUTERS/Andrew Yates TPX IMAGES OF THE DAY

Жертвами вибуху стали 19 осіб.

У Манчестері в результаті вибуху на концерті загинули 19 людей, поранення отримали 59. Про це повідомляє Російська служба Бі-Бі-Сі з посиланням на службу швидкої допомоги регіону.

Міністр внутрішніх справ Великобританії Амбер Радд назвала вибух «варварським актом», основною версією при розслідуванні залишається терористичний акт. Якщо в ході слідства ця версія не буде спростована, то вибух у концертному залі «Манчестер-арена» стане найкривавішим терактом в Британії після вибухів липня 2005 року в Лондоні, в результаті яких загинули понад 50 осіб.
Згідно із заявою поліції Манчестера, приблизно о 22.35 у понеділок, 22 травня, почали з'являтися повідомлення про те, що сотні глядачів в паніці покидають концертний зал в центрі цього міста на півночі Англії після того, як вони почули звук, схожий на вибух. В цей час у «Манчестер-арені» закінчувався концерт американської співачки Аріани Гранде. Очевидці розповідають, що вибух стався відразу після того, як співачка закінчила програму і глядачі попрямували до виходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: