Заступниця мера Самбора звинуватила його у сексуальних домаганнях

13063217_1584014315224141_1488890731816431847_o
Заступниця міського голови Самбора Наталія Зрем'як. фото Facebook Наталії Зрем'як

Заступниця міського голови Самбора Наталія Зрем'як звинуватила мера міста Юрія Гамара у сексуальних домаганнях.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, додавши копію заяви, яку написала до Самбірського відділу поліції.

«Міський голова Самбора не зміг змиритись з поразкою, отриманої від жінки, і вирішив застосувати силу. 20.01.2017р. Самбірський міськрайонний суд поновив мене на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, рішення залишив в силі і апеляційний суд 9.03.2017р.. (Незаконне розпорядження про моє звільнення видав Самбірський міський голова Гамар Ю.П. 6.07.2016р.). Міський голова не зміг змиритися з поразкою і систематично чинив на мене тиск, про що я доповідала депутатам Самбірської міської ради 14.03.2017р. А сьогодні, 19.05.2017р., об 11:00 в кабінеті голови міста Самбора Гамар Ю.П. безпричинно, з мотивів особистої неприязні до мене, ображав мою честь і гідність в нецензурній формі, змушував мене вступити з ним в статеві відносини, намагався застосувати до мене рукоприкладство», – написала вона.

У коментарі Zaxid.net міський голова Самбора Юрій Гамар відкинув ці звинувачення.

«Я не хочу коментувати еротичні фантазії стурбованої жінки. Це – доволі серйозне звинувачення і, думаю, з цим наклепом розбиратиметься поліція. Був звичайний робочий день, прийом людей, трихвилинні розмови… Люди заходили і виходили, а таке звинувачення – це просто хвора фантазія. Це навіть питання не до мене, а до спеціалістів. Цю людину використувоють, як механізм для дискредитації мене як міського голови. Люди, які це затіяли, просто використають її і викинуть на узбіччя. А вона просто підставляє себе і свою родину», – заявив Юрій Гамар.

Юрій Гамар був обраний міським головою Самбора на місцевих виборах 2015 року, на яких балотувався від партії «Воля». Наталія Зрем'як також представляла цю політсилу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: