У Львові засудили жінку до трьох років за розкрадання коштів підприємства

суд

Жінка привласнила майна на більше ніж 25 тисяч гривень.

Жінка привласнила майна на більше ніж 25 тисяч гривень.

Залізничний районний суд Львова засудив до трьох років обмеження волі (із випробуванням протягом іспитового строку тривалістю два роки) з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з матеріальною відповідальністю, строком на два роки працівницю одного з підприємств, яка привласнила майна на  більше ніж 25 тисяч гривень, передає прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області, зловмисниця,  обіймаючи посаду реалізатора на гуртовні продуктів харчування, протягом 2016 року організувала схему системного привласнення майна та коштів підприємства на загальну суму більше ніж 25 тисяч гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Обвинувальний акт було скеровано на розгляд суду, який визнав підозрювану винною у вчиненні кримінального правопорушення та засудив її до обмеження волі на строк три роки (із випробуванням протягом іспитового строку тривалістю два роки) з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з матеріальною відповідальністю, строком на два роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: