У Львові затримали п'ятьох юних грабіжників

1662256

17-річна дівчина та четверо юнаків віком від 14 до 22 років причетні до двох грабежів.

Обидва пограбування сталися 11 травня. Перше з них зловмисники вчинили близько четвертої години ранку на проспекті Шевченка у Львові. За словами 24-річного львів’янина, який звернувся до Галицького відділу поліції, на нього напали двоє невідомих юнаків. Завдавши чоловікові декілька ударів, вони заволоділи його мобільним телефоном «Мейзу», навушниками та кросівками. Загальна сума заподіяних збитків – близько 5 000 гривень, йдеться на сайті поліції Львівської області.

«До першого пограбування причетні двоє 22-річних львів’ян, які входили до цієї групи. Решта стояла неподалік і спостерігала за тим, що відбувається.  Тікаючи з місця події, один із зловмисників підвернув ногу. Відпроваджуючи травмованого додому, компанія дорогою обрала собі ще одну жертву. На вулиці Герцена був пограбований інший перехожий – 40-річний місцевий мешканець, у якого забрали мобільний телефон вартістю  7000 гривень», - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі встановлюються обставини цих подій, триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: