У театрі Леся Курбаса тривають заходи до 130-річчя від дня народження

Від вчора і до сьогодні, 24 травня, в Львівському академічному театрі ім. Л. Курбаса триває міський фестиваль модерних театральних постановок, присвячених 130-річчю від дня народження Леся Курбаса. Захід організований управлінням освіти ЛМР.

Про це повідомляє прес-центр ЛМР.

У фестивалі беруть участь 125 учасників із 6 шкільних театральних гуртків (ЛУГГ, СЗШ № 22, 36, 50, 75, 91) та 2 театральних студій позашкілля міста Львова (УДЮМК Шевченківського та Залізничного районів).  Початок виступів о 14.00 год.

Фестиваль проводиться з метою популяризації творчої спадщини Леся Курбаса, поглибленого вивчення його мистецької творчості, залучення учнівської молоді до заходів, спрямованих на вшанування пам'яті українського режисера, актора, драматурга, публіциста та перекладача.

Особливістю цього фестивалю є – модерність постановок. Молоді актори пробують з традиційних українських творів створити – модерні, чим показують свою обізнаність у творчості та діяльності багатогранного таланту українського актора та драматурга Леся Курбаса.

Контактна особа: Тетяна Москва, методист НМЦО м. Львова, тел.: 0972617938.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: