Як у Львові реалізовують один із проектів громадського бюджету

22fcfa612e9b9ee35b194ef3efad00ee_XL

У Личаківському районі успішно реалізовується проект громадського бюджету у Львівському НВК садок-школа «Дзвіночок» по вул.Некрасова, 31.

У Личаківському районі успішно реалізовується проект громадського бюджету у Львівському  НВК садок-школа «Дзвіночок» по вул. Некрасова, 31.

Проект «Енергозбереження. Підвищення енергоефективності будівель комплексу» переміг серед малих проектів Личаківського району, набравши 171 голос.

Як розповіла директор НВК садок-школи «Дзвіночок» Богдана Юрченко, комплекс має дві будівлі, в яких були старі вікна і через це енергоефективність будівель залишалась низькою.

«Все почалось із того, що ми з колективом вирішували, як поміняти старі вікна, адже в приміщеннях було холодно, діти мерзли, а вікон багато – п’ятдесят штук. Своїми силами це зробити було б важко. Аж тут раптом ми дізнались про громадський бюджет і вирішили спробувати свої сили. Обговорили це питання на загальних зборах із батьками і отримали їхню підтримку».

Згідно із проектом громадського бюджету, на цей час замінено дерев'яні рами на склопакети у ДНЗ, а також на першому поверсі молодшої  школи.

«Дуже вдячні, що такий проект існує, і що ми мали можливість ним скористались. Наступного року ще раз хочемо спробувати щастя, адже нам конче потрібен новий спортивний майданчик на території школи», - розповіла директор школи Богдана Юрченко.

Нагадаємо, громадський бюджет міста Львова стартував у 2016 році. За підсумками голосування перемогло 67 проектів.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: