У Новгородській області Росії в ДТП загинули п'ятеро українців

409-1

Шестеро громадян України, за попередніми даними, загинули внаслідок зіткнення вантажного автомобіля з мінівеном на федеральній автотрасі ”М10” у Новгородській області РФ.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

«За 42 кілометри від Великого Новгорода зіткнулися вантажівка та мінівен. За попередніми даними, загинули шестеро людей – громадяни України», - сказав співрозмовник агентства.

У МіністерствІ закордонних справ України уточнили, що, за останніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди біля Великого Новгорода (РФ) загинули п'ятеро українців.

Про це повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич, передає УНІАН.

«За повідомленням Генерального консульства України у Санкт-Петербурзі, дорожньо-траснпортна пригода сталася вранці 25 травня поблизу міста Великий Новгород. Мінівен з українською реєстрацією здійснив зіткнення з вантажівкою. За попередніми даними, внаслідок зіткнення загинули п`ятеро громадян України», - сказав Кирилич.

За його словами, «Генеральне консульство України здійснює заходи з метою отримання максимально повної інформації про інцидент від правоохоронних органів Російської Федерації»

Також дипломат додав, що український консул готується до виїзду на місце аварії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: