29 травня розпочинає свою діяльність дитячий клуб на Левандівці

Діти мікрорайону Левандівка зможуть цікаво й змістовно проводити своє дозвілля неподалік від дому. У Залізничному районі 29 травня розпочинає свою діяльність дитячий клуб «Колорит» за адресою: вул. Суботівська, 7. Свято з нагоди відкриття розпочнеться о 15:00 год.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

У межах дитячого свята  відбудуться показові виступи гуртківців уже діючих дитячих клубів Залізничного району, зокрема  театрального гуртка «Крила» з клубу «Дорога» та гуртка «Цікава англійська» з клубу «Родинний». Гості заходу матимуть змогу познайомитись з педагогами-організаторами клубу та отримають детальну інформацію щодо його роботи. Крім показових виступів, передбачені цікаві ігри та частування для дітей.

У просторому оновленому приміщенні з  сучасним інтер’єром запрацюють такі гуртки: хореографічний «Колорит», англійської мови «FunDay» та образотворчого мистецтва «Палітра». Заняття в цих гуртках  будуть відбуватися на  безоплатній основі. Особлива увага під час набору приділятиметься дітям соціально незахищених категорій,  дітям з багатодітних сімей і учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: