На фестивалі «НЕБУ-ХАЙ» облаштують майданчик для немовлят

11888106_859126320868956_2072194324517382740_n-675x431

НебуХАЙ - фестиваль для всієї сім’ї і дружній до дітей, який буде з 26 до 28 травня у с. Березина.

Тут облаштована дитяча зона, де можна слухати казки Сашка Лірника, бавитись у сіні і болоті, а також цікавою стане скелелазна піраміда для малят, каяки, SUPи, гірки та водні вправи, передає прес-служба ЛМР.

Загалом таких зон на території фестивалю Простір музики і руху «Небу-ХАЙ!» буде близько 30-ти. Можна буде: позмагатись на скеледромі, побавитись у водний волейбол у басейні, повеслувати на каяках, стрибнути на велетенську подушку із 10-ти метрової висоти, а ще  покопати м’яча на слизькому полі, пограти  пейнтбол чи поборотись у багнюці.

«Наш фестиваль орієнтований на сімейний відпочинок,  і ми маємо подавати дітям гарний приклад і розважатись із дітьми.  Крім того, ми маємо ще й соціальну мету - увесь прибуток від продажу квитків ми скеруємо на  побудову соціальної спортивної школи у с. Березина. Саме тут місцевих хлопців і навчають водного поло на каяках», - розповідає  організатор фестивалю і  президент турклубу «Манівці» Тарас Білошицький.

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти OtVinta!, Мері, Piano, Joryj Kloc, BeetRooth, Vinni Grett Band, Holly Loud, Rock-H.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: