Львівський гурт випустив альбом, в якому поєднав священні тексти всіх конфесій світу

486889

Музичний проект зі Львова Maitreya випустив новий альбом Avatar Kalki.

До нього увійшли треки на основі мантр із буддизму, шиваїзму, сикхізму та індуїзму, адже, за словами учасників гурту, їхня місія – «об'єднати всі конфесії світу і наповнити слухача містичними вібраціями», пише Cultprostir.

«Майже в кожній релігії очікують на прихід месії. В індійській культурі це Аватар Калкі, втілення Вішну, іменем якого ми і назвали платівку. Великі містики минулого і стародавні ведичні й буддійські тексти пророкували прихід вчителя, як свого часу були Ісус, Крішна, Лао Дзи і Мухамед. Така подія відбувається раз на 2600 років для балансу світлих і темних сил. У цих текстах сказано, що цього разу прихід ознаменується звуком», – розповів автор проекту Maitreya, ді-джей Сергій Кіндзерський.

До колективу Maitreya входить 4 учасника – музиканти і актори, які надають перевагу не розкривати свої імена до першого публічного виступу. В музиці проекту можна почути такі інструменти, як варган, сітар, гітару, флейту, тонг драм, тибетські чаші, каратали і тампуру, які поєднуються з електронним саундом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: