НАБУ отримало дозвіл на обшук у судді Вовка у суді Львова

251546

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) отримало дозвіл на обшук у справі судді Павла Вовка в Галицькому районному суді Львова.

Про це інформує Цензор.НЕТ

«Підстава для отримання рішення у Львові - запобігання витоку інформації досудового розслідування», - пояснили у відомстві.

«У Львові є територіальний підрозділ НАБУ. Старшим слідчим групи детективів призначений співробітник цього відділення. Всі в рамках закону», - додали в бюро.

У п’ятницю, 26 травня, вранці НАБУ прийшло з обшуком в Окружний адмінсуд Києва. Національне антикорупційне бюро також проводило обшук в будинку голови цього суду Павла Вовка.

Згодом, співробітники бюро проводили обшуки в квартирі, і в будинку судді Павла Вовка.

У свою чергу журналісти bigus.info з посиланням на НАБУ повідомляють, що під час старту обшуків вранці співробітники Бюро застали суддю разом із екс-дружиною у заміському будинку.

Сам Вовк переконував журналістів, що живе у задекларованій квартирі в Києві.

Згідно з витягом з Держреєстру нерухомості, екс-дружина судді Світлана Вовк придбала будинок і землю у Віті-Поштовій у жовтні 2016 року. На цей момент на земельній ділянці триває будівництво ще одного будинку.

Павло Вовк успішно пройшов співбесіду як кандидат до Верховного Суду. У комісії не виникло заперечень щодо кандидатури Вовка попри колекцію годинників судді, 33 вильоти за кордон упродовж 3 років та зв’язки з Сергієм Ківаловим і Олександром Грановським.

Під час співбесіди Вовк переконував, що живе на заощадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: