Налю Штепу суд залишив під вартою

70790

У Харкові суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою екс-меру Слов`янська Нелі Штепі до 25 липня.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, відповідне рішення в суботу, 27 травня, ухвалив Ленінський районний суд Харкова, передає УНІАН.

У прокуратурі зауважили, що під час вчорашнього засідання Штепа виявила неповагу до суду, тому колегія ухвалила рішення видалити підсудну із зали до закінчення підготовчого засідання.

«Обвинувачена на засіданні була присутня, але поводилася так, що суд був змушений прийняти рішення про видалення її із зали за неповагу до суду. Виконання рішення зайняло певний час, оскільки обвинувачена відмовлялася залишати зал суду. Проте її видалили, і засідання зрештою відбулося за присутності уже трьох адвокатів (до нас приєднався Шадрін)», – йдеться у повідомленні.

Після видалення Штепи суд ухвалив рішення продовжити їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 25 липня 2017 року. Наступне засідання суду, яке проходитиме без екс-мера, призначене на 11:30 вівторка, 30 травня.

Довідка

Екс-мера Слов’янська Донецької області Нелю Штепу обвинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: