Під прицілом бойовиків у Красногорівці були школа, лікарня, будинки і водогін

18765622_876939639126839_8501160080576862556_n

Під час сьогоднішнього обстрілу Красногорівки з боку бойовиків «ДНР» постраждали споруди соціальної інфраструктури, житлові будинки, дві тисячі людей залишилися без водопостачання.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«а уточненими даними внаслідок обстрілу пошкоджені будівля школи №2, корпус міської лікарні, 13 приватних житлових будинків, водопровід 250 мм (без водопостачання залишилось 2 тис. мешканців, до кінця доби планується усунути пошкодження, каналізаційний колектор (діаметром 560 мм, незначні пошкодження), також поранено 2 місцевих мешканців», – написав Гройсман.

Він зазнчив, що зараз на місці працює штаб з ліквідації наслідків обстрілу для допомоги постраждалим та якомога швидшого вирішення проблеми водопостачання.

Водночас екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк додав, що обстріл Красногорівки – це відповідь Кремля на заяву Групи семи.

«На заяву Групи семи Кремль відповів масованими обстрілами України. Російські війська застосували реактивні системи залпового вогню для цілеспрямованого руйнування важливих об’єктів соціальної інфраструктури Красногорівки. Ворог цілив у школу, лікарню, водогін та інші важливі об’єкти. Постраждало цивільне населення, є поранені серед українських військових.

Це ще одна відповідь на питання, хто реально не виконує Мінськ.

На заклик провідних держав світу відновити мир і стабільність на Донбасі Кремль неприховано і нахабно продемонстрував, що налаштований на подальшу ескалацію воєнного конфлікту і збільшення масштабів гуманітарної кризи», – написав Яценюк в Фб.

Він зазначив, що нинішній воєнний злочин окупаційних військ доводить необхідність продовження і розширення міжнародних санкцій проти Російської Федерації за збройну агресію проти України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: