Як «Океан Ельзи» покарав кафе у Кам’янці-Подільському

83987

Група «Океан Ельзи» змусила заклад громадського харчування у Кам'янці-Подільському цілий день безкоштовно годувати пенсіонерів та учасників АТО через використання імені групи в рекламі закладу.

Про це прес-служба групи написала на своїй сторінці в Facebook, передає 5 канал.

«26 травня в Кам'янці-Подільському був концерт. По дорозі на стадіон побачили цей рекламний борд... Ми були дуже здивовані таким зухвалим використанням нашого імені в рекламі без дозволу. Тому що, чесно кажучи, навіть у нашій країні, де питання виконання закону ніколи не стояли, на жаль, на першому місці, з таким нечасто стикалися. Наші юристи наполягали дати хід справі. Ми ж вирішили, прямо на концерті порадившись з глядачами, жителями міста, дозволити використання цього закладу нашого імені на цій конкретній рекламу за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що таку пропозицію підтримали «все кілька тисяч глядачів».

У прес-службі гурту також повідомили: «Дуже приємно, що зв'язавшись із представниками закладу... ми побачили з їх боку абсолютне розуміння ситуації: вони одразу вибачились, не почали вигадувати або хитрувати, а зізналися, що рекламне агентство надало їм неправдиву інформацію щодо такого розміщення. А головне, що відразу і з радістю погодилися на нашу пропозицію – проведення спеціальної акції у своєму закладі. Ми вдячні власникам, не тримати на них ніякого зла і хочемо і їм, і всім іншим цим прикладом показати, що потрібно завжди дотримуватися правил, навіть в найдрібніших подробицях». Музиканти зауважили, що на їхню думку, саме з цього і починається «успішна європейська країна».

У повідомленні також йдеться, що акції пройде 31 травня в Кам'янці-Подільському.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: