66 будинків ЛКП «Залізничнетеплоенерго» отримають гарячу воду з 9 червня

1464623001-4860
66 будинків ЛКП «Залізничнетеплоенерго» отримають гарячу воду з 9 червня

Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», від 24 травня підприємство розпочало відновлення подачі гарячої води до своїх споживачів після гідравлічних випробувань.

Так, від 24 травня подачу гарячої води відновлено до 179 будинків, від сьогодні, 29 травня, гарячу воду отримаю 157 будинків. Найпізніше, з 9 червня, гарячу воду планують відновити до 66 будинків, які отримують гаряче водопостачання від котельні по вул. Петлюри, 4А, а саме від 4 ЦТП по вул. Петлюри, 4А (26 буд.), вул. Кульчицької, 9А (9 буд.), вул. Кульчицької, 16А (18 буд.) та вул. Любінська, 97А (13 буд.), у зв’язку з ремонтом теплової камери, передає прес-служба ЛМР.

«Причиною відтермінування є ремонтні роботи в старій тепловій камері ТК-1. Тут буде проведено заміну трубопроводів діаметром 400 мм на виході з котельні. Буде виконано демонтаж старої запірної арматури діаметром 300 мм та проведено монтаж нової арматури діаметром 400 мм. Від теплової камери ТК-1 до камери ТК-2 прокладемо нові попередньо ізольовані трубопроводи діаметром 400 мм. Також проведемо теплоізоляційні роботи. А тоді відбудеться повторна гідравліка.

Виконання цих робіт є надзвичайно важливим для стабільного і надійного проходження нового опалювального сезону», - розповіли у ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Нагадаємо, подачу гарячої води у ці будинки було припинено з 10 травня, у зв’язку з проведенням щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: