Патрульні затримали чоловіка, який може бути причетним до крадіжки з авто

xw_1005836

Чоловіка, що може бути причетним до крадіжки з авто, затримали патрульні поліцейські в столиці.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Підозрілий чоловік намагається проникнути у салон припаркованого авто. Це помітила мешканка сусіднього будинку й негайно повідомила про випадок поліцію. Подія сталася в одному з дворів на вулиці Ушинського, близько 5-ї години ночі, 28 травня.

Патрульні розповідають, коли вони прибули на місце виклику, то в дворі побачили чоловіка, що порпався в багажнику авто Daewoo Lanos.

«Оскільки заявниця не назвала марки авто, до якого намагався проникнути невідомий, ми вирішили перевірити цього громадянина. До того ж помітили, що в авто Daewoo Lanos було розбите бокове водійське скло», — пригадує патрульна Руслана, що тієї ночі працювала на місці події.

Щойно патрульні зупинили службовий автомобіль, чоловік схопив з багажника сумку та кинувся навтьоки.

«Чоловік біг швидко і не реагував на наші попередження. Наздогнати і затримати його нам вдалося на спортивному майданчику однієї зі шкіл неподалік», — розповідає патрульна поліцейська.

У затриманого виявили сумку з речами, серед яких були: планшет, флешки, панель від магнітоли та інші дрібниці. Згодом власник авто Daewoo Lanos підтвердив, що ці речі належать йому.

Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу. Затриманого патрульні доставили до відділку поліції. За попередньою інформацією, раніше чоловіка вже притягували до відповідальності за вчинення схожого злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: