У Пустомитівському районі біля залізничної колії виявили підозрілу сумку

91363184563a335b7b2c1fc176e81e4a1421581869

У Пустомитівському районі біля залізничної колії на перегоні між с. Підбірці - Борщовичі, виявлено невідому нікому підозрілу сумку, комуфляжного кольору.

У Пустомитівському районі біля залізничної колії на перегоні між с. Підбірці - Борщовичі, виявлено невідому нікому підозрілу сумку, комуфляжного кольору.

Про це повідомив у Facebook депутат ЛМР, координатр спільноти Варта-1 Ігор Зінкевич.

«Викликали поліцію і вибухотехніків. Електричка Львів - Здолбунів, проїхали з Підзамче кілометр, стоїть більше чим годину, товарняки теж стають, люди вертаються пішки по колії назад! Кажуть в Підбірцях замінували колію, лежить підозріла сумка зі слів людей. На 10:35 - в сумці особисті речі. Вибухових та інших небезпечних речовин не виявлено», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у прес-службі поліції Львівської області, про знахідку на колії правоохоронців повідомив диспетчер залізниці.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативна група. Рух залізничного транспорту та автомобілів на шляхопроводі над колією був обмежений. Правоохоронці обстежили знахідку та з’ясували, що ніякої небезпеки вона не становить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: