Націоналісти вимагають, щоб Львівська облрада підтримала їхній Маніфест

Представники націоналістичних організацій, які сьогодні прийшли під Львівську обласну раду, вимагають від депутатів прийняти звернення до Президента, Кабміну на Верховної Ради з вимогою визнати Маніфест українських націоналістів та підписати закон про амністію воїнів АТО.

З такими вимогами представники націоналістичних організацій виступили перед депутатами Львівської облради.

«Є інформація, що відповідно до таємних пунктів Мінських угод амністія захисникам України можлива лише разом з амністією сепаратистам, що є неприпустимо. В економіці присутня значна частина капіталу країни-агресора Росії. Потрібно націоналізувати підприємства країни агресора також українська земля під час війни не може бути товаром. Потрібно припинити піднімати тарифи, бо це зумовлює зубожіння українців. Тому вимагаємо прийняття звернення з вимого підписати закон про амністію, продовжити мораторій на продаж землі, припинити підвищувати тарифи, націоналізувати російські підприємства», – заявив представник «Національного корпусу» Святослав Сірий.

Націоналісти попросили прийняти відповідне звернення до 12.30. Після цього депутати проголосували за включення відповідного звернення до порядку денного. Зараз готується текст проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: