Сміттєпереробний завод має збудувати Садовий, я можу тільки допомогти, – Гройсман

IMG_0729

Збудувати сміттєпереробний комплекс для Львова – це завдання мера Андрія Садового і кошти на це є у бюджеті розвитку міста. Про це під час свого візиту на Львівщину сказав голова Кабміну Володимир Гройсман.

Збудувати сміттєпереробний комплекс для Львова – це завдання мера Андрія Садового і кошти на це є у бюджеті розвитку міста. Про це під час свого візиту на Львівщину сказав голова Кабміну Володимир Гройсман.  

«Сьогодні річниця трагедія, яка сколихнула абсолютно всіх українців. Це величезна втрата для родин загиблих. Урядом було зроблено низку кроків, які дали можливість для Львівської міської ради. Я не можу побудувати вам сміттєпереробний завод. Його має побудувати Львівська міська рада. У неї для цього є гроші, у неї є повна підтримка уряду, є дозволи, експертизи для того, щоб на Грибовицькому сміттєзвалищі навести порядок. І в принципі для цього нічого не стримує», – сказав Володимир Гройсман.

Він зазначив, що є абсолютно чітка позиція Львівської ОДА допомогти з ділянками, підтримкою.

«Я готовий допомагати Львову і Львівській області вирішити цю проблему.  Єдине, що я не можу замінити, то це роботу Львівської міської ради. Декілька мільярдів з бюджету розвитку Львова дає можливість побудувати сміттєпереробний комплекс. З нашого боку я засвідчую повну підтримку і пришвидшення всіх процесів», – додав глава уряду.

Він додав, що для вирішення цих завдань був підписаний меморандум.

«Уклали угоду з суміжним  територіями, щоб вирішувати проблему із сміттям. Треба вести діалог з суміжними територіями і тут має працювати Андрій Іванович Садовий. Я готовий допомагати і допомагаю по сьогоднішній день», – резюмував Гройсман.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: