У літній період на Львівщині обмежать рух великовагового транспорту

IMG_0776

Для збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування на автодорогах Львівщини в літній період запроваджено обмеження руху великовагового транспорту в денний час доби, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Проїзд територією Львівської області дорогами державного та місцевого значення обмежать для великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10:00 до 22:00 у разі підвищення температури повітря понад +28°C.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається  до водіїв та авто перевізників щодо недопущення руху великовагового транспорту в період підвищеної температури повітря більш ніж +28°C , з метою запобігання руйнування дорожнього полотна та збереження дорожньої інфраструктури, що потребує значних матеріальних затрат по її відновленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: