Якщо керівництво ЛОР буде далі так себе поводити, то сьогоднішні події можуть продовжуватися, – Кошулинський

DSC04821

Голова фракції ВО Свобода у Львівсьcкій облраді Руслан Кошулинський покладає відповідальність за сьогоднішні події у Львівській облраді на керівництво ЛОР.

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській облраді Руслан Кошулинський покладає відповідальність за сьогоднішні події у Львівській облраді на керівництво ЛОР.

Про це інформує кореспондент ІА Дивись.info.

«Я подивований позицією керівництва облради. Це відчуття дежавю ніби ми повертаємося у часи Януковича. На жаль, керівництво обласної ради не дослухається до людей, які стоять на вулицях. Часу для підняття зарплати керівнику ЛОР вистачило, а поважати людей, які прийшли, попросили проголосувати, подали проект своєчасно, зареєстрували  – на це часу не вистачило. Якщо керівництво ЛОР буде надалі так себе поводитися…На жаль воно не врахувало попередній досвід. Коли не ухвалювали закони до прикладу про люстрацію люди вигадували свої, вуличні закони про «сміттєву» люстрацію. Якщо надалі буде така неповага, то на жаль події, які розгорталися сьогодні можуть продовжуватися. Будь-які кроки, які призводять до таких масових заходів – це ознака слабкості влади. Влада завжди має можливість дослухатися до людей», - заявив Руслан Кошулинський.

Читайте також: Під час сутичок у Львівській обласній раді жінка отримала опіки

На запитання, хто відповідатиме за сьогоднішні події Руслан Кошулинський заявив: «Є організатори, вони знають що вони  роблять, вони пишуть заявки, вони керують своїми людьми у відповідності до чинного законодавства».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: