На засіданні Робочої групи обговорили проблеми гуртожитків

__1496232849_453x604_3_0

Учора, 30 травня, відбулося виїзне засіданні Робочої групи з розв’язання проблем мешканців гуртожитків утвореної відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.10.2010 № 973.

Учора, 30 травня, відбулося виїзне засіданні Робочої групи з розв’язання проблем мешканців гуртожитків утвореної відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.10.2010 № 973.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

У засіданні взяли участь представники Робочої групи з Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства соціальної політики України, а також представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

У ході засідання розглянули питання виконання Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», у тому числі щодо роботи наглядових рад та постійно діючих комісій з розв’язання проблем мешканців гуртожитків, утворених органами місцевого самоврядування. Також обговорили можливості покращення реалізації прав мешканців гуртожитків та внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

Про свої напрацювання щодо передачі гуртожитків у комунальну власність та проблеми, які виникають у сфері реалізації прав мешканців гуртожитків розповіли представники Львівської, Волинської, Закарпатської та Івано-Франківської областей.

Ініціатор проведення засідання - Міністерство регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, організатор -  департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: