У Львові відбудеться конференція із робототехніки

У Львові 17 червня відбудеться конференція із роботехніки R0boCamp 2017, у межах якої буде проведено ряд заходів: виставку робототехніки, презентації всесвітньовідомих проектів українських розробників, виступи відомих спікерів, майстер-клас з 3D-друку, змагання серед автономних роботів тощо.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Конференція проходитиме у 3 напрямках: IoТTech, IoТBusiness та Kickstarter. У кожному напрямку виступатимуть  цікаві спікери, які ділитимуться досвідом, порадами та лайфхаками, а також представлятимуть свої проекти, які відомі у всьому світі.

На події виступить близько 30 спікерів, представників таких компаній: ShadowRobotCompany UK (офіс у Великобританії), ARTKB (офіс у Китаї), Raccoon.World(офіс у США) та IoTHubKiev (офіс в Україні) та інші.

Крім самих доповідей, на учасників чекає Roborace - змагання серед автономних роботів за аналогією до Формула-1, міжнародний клас безпілотних автогонок. Також, відбудеться майстер-клас з 3D-друку та робототехніки. Учасники зможуть дізнатись про принципи побудови типового робота, їхні можливості та спробувати керувати ними. Викладачі розкажуть про те, як влаштований 3D-принтер, кмітливі учасники майстер-класу зможуть отримати свіжонадруковані 3D-подарунки!

У межах конференції можна буде почути цікаві історії успіху проектів на кікстартері, інвестиційні перспективи, IoTстартапи та багато іншого.

Організатори конференції планують зібрати понад 200 учасників зі всієї України.

Більше інформації про подію тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: