Де шукати мандрівний намет «Майстерні міста». Локації

IMG_2980
Майстерня міста у 2016 році, Львів

З 5 по 16 червня у Львові проходитиме урбаністично-культурний проект «Майстерня міста». Особливість цьогорічного проведення — мандрівний намет, який працюватиме у п’яти районах міста.

З 5 по 16 червня у Львові проходитиме урбаністично-культурний проект «Майстерня міста». Особливість цьогорічного проведення — мандрівний намет, який працюватиме у п’яти районах міста, передає кореспондент ІА Дивись.info

Про це під час прес-конференції розповіла менеджерка проекту «Майстерня міста» Марта Гладка, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

П’ять мобільних павільйонів, які, за словами організаторів, мають стати платформами для спілкування та обміну довідом, облаштують у таких районах: Рясне, Рогатка, Сихів, Замарстинів і Левандівка.

«Її мандрівка розпочнеться з Левандівки біля культурно-освітнього центру «Супутник». Там намет стоятиме два дні, а звідти переїде на Рогатку біля Фабрики повидла на вул. Богдана Хмельницького. Тут намет стоятиме один день. Після — на Сихові 2 дні біля кінопалацу імені Довженка. Далі ми поїдемо на Замарситинів, до 81-ї школи на вулиці Мазепи, 1а. Завершиться подорож Рясним — на Рясній алеї. Тут поєднаються проекти Майстерні міста і «Громади в дії», — каже Марта Гладка.

З повною програмою заходів цьогорічної Майстерні можна ознайомитися тут, а подивитися, як пройшла минулорічна — за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: