Львівська облрада прийняла заяву, якої вимагали націоналісти

1496309880592fe0781f456

Депутати Львівської облради проголосували за заяву щодо соціально–політичної ситуації в Україні.

За це проголосували 71 депутат, передає кореспондент ІА Дивись.info.

У заяві зокрема вимагається від президента, Кабміну та ВРУ застосувати симетричні санкції щодо російського капіталу в Україні, припинити постійне зростання тарифів на комунальні послуги і продовжити мораторій щодо продажу землі без регулювання соціально-економної ситуації в Україні.

У заяві також вимагається якнайшвидше впровадити амністію для вояків, які захищали українську державу від агресії Росії під час бойових дій.

Нагадаємо, 30 травня мало відбутися чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради. З самого ранку під стінами установи зібралися представники трьох організацій – ВО «Свобода», «Національного корпусу» та «Правого сектору». Вони вимагали від депутатів проголосувати за їхній маніфест, у якому йшлося про націоналізацію російських підприємств, припинення підняття комунальних тарифів, продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Оскільки депутати не встигли проголосувати до обіду за відповідне звернення, молоді люди штурмували приміщення Львівської обласної ради, у приміщення полетіли димові шашки, були і постраждалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: