Львів може залишитися без гарячої води

2 (1)

Львів'яни не отримуватимуть гарячу воду з 23.00 до 05.00.

Таке рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет  міської ради, передає ІА Дивись.info.

«Погодити на термін з 02.06.2017 до початку опалювального сезону 2017-2018 років режим надання споживачам послуг з гарячого водопостачання від об’єктів теплозабезпечення Львівського міського комунального підприємства “Львівтеплоенерго“ та Львівського комунального підприємства “Залізничнетеплоенерго“ з 05.00 год. до 23.00 год. 2. Львівському міському комунальному підприємству “Львівтеплоенерго“ та Львівському комунальному підприємству “Залізничнетеплоенерго“ визначати режим надання послуг з гарячого водопостачання закладів соціальної сфери на підставі звернень керівників закладів з врахуванням технічних можливостей підприємств» - йдеться у рішенні виконкому.

«Держава боргує пільги і субсидії борг перед двома підприємствами порядка 250 мільйонів, з лютого місяця, з іншого боку держава стягує з них заборгованість за природний газ спожитий», - пояснив начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець.

«Це, якщо ми будемо мати гроші, якщо їх не буде - буде біда. Завтра газовики прийдуть, опломбують котельні і все», - констатував міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: