СБУ у Києві затримала фігуранта справи розкрадання 250 мільйонів «Укргазбанку»

18892927_1946182962278366_1871934385102020552_n

У Києві Служба безпеки України затримала з фігурантів справи з привласнення 250 мільйонів гривень державного «Укргазбанку», що створило загрозу його фінансовій стабільності.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Правоохоронці встановили, що група зловмисників у 2015 році підробила листа від імені одного з керівників банку. За фальсифікованими документами ділки заволоділи частиною житлового комплексу в центральній частині Києва. Завдяки оперативному реагуванню СБ України на незаконно відчужене у держбанка майно було накладено арешт. Нерухомість повернеться у власність «Укргазбанку» після відповідного судового рішення», — йдеться у повідомленні прес-служби.

В СБУ заявили, що затриманий чоловік протягом тривалого часу ухилявся від проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом завдання збитків державному банку, та переховувався від слідчих органів. Півроку тому його було оголошено у державний розшук.

Зазначається, що співробітники СБУ затримали підозрюваного в одному з київських РАГСів під час подачі документів для реєстрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: