Щоб затримати грабіжника, поліцейський стрибнув за ним у річку

31 травня патрульній поліції надійшли 2 повідомлення про пограбування дітей — хлопчиків 9 і 14 років.

Про це повідомляє Патрульна поліція Житомира.

Описи нападника очевидцями збігались. Незабаром інспектори патрульної поліції помітили схожого юнака. Той одразу ж кинувся навтьоки — патрульні побігли слідом.

Подолавши кілька парканів, чоловік стрибнув у річку, сподіваючись, що це зупинить інспекторів патрульної поліції. Однак командир однієї з рот патрульної поліції Житомира стрибнув у воду. Посеред водойми поліцейському вдалось схопити втікача та витягнути його на берег. І саме вчасно, адже ймовірний грабіжник травмувався під час стрибка й потребував негайної медичної допомоги. Лікарі швидкої, що прибули на місце події, надали йому необхідну допомогу на місці. Лікарі швидкої, що прибули на місце події, надали йому необхідну допомогу на місці.

17-річний затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, у тому числі пограбувань, а також за зберігання наркотиків. Його доставили до відділку поліції, а на місці події працювала слідчо-оперативна група. Тепер юнаку загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: