В результаті страшного теракту в Лондоні загинули шестеро людей

Як мінімум шість людей стали жертвами нападів на людей, що сталися в ніч на неділю в центрі Лондона. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на BBC.

Як мінімум шість людей стали жертвами нападів на людей, що сталися в ніч на неділю в центрі Лондона. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на BBC.

Там також заявили, що підозрюваних було троє, всі вони вбиті поліцейськими. На всіх підозрюваних були муляжі поясів смертників, які не містили вибухових речовин і не становили реальної загрози.

До лікарень доставлено близько 30 постраждалих в результаті нападів. Поліція продовжує працювати на місці події, але, за словами кореспондента Бі-бі-сі, напруга спала.

За версією поліції, у суботу ввечері підозрювані на фургоні в'їхали в пішоходів на Лондонському мосту. Потім вони доїхали до довколишнього жвавого району «Боро Маркет». Там зловмисники імовірно кинули фургон і з ножами напали городян.

Про особи терористів нічого невідомо. Жодна терористична організація поки не взяла на себе відповідальність за теракти.

Мер британської столиці Садік Хан рішуче засудив «навмисний і підлий напад на мирних лондонців і гостей міста».

Президент США Дональд Трамп написав в Twitter, що США «зроблять усе можливе, щоб допомогти Лондону і Сполученому Королівству». «Ми з вами! Хай береже вас Господь!», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: