Стали відомі деталі жахливої ДТП на Львівщині, в якій загинуло двоє осіб

1
фото: відкриті джерела

В результаті лобового зіткнення автомобілів на трасі Львів-Тернопіль двоє людей загинули, четверо – госпіталізовані.

Інформація про ДТП на автодорозі Львів-Тернопіль біля села Підгайчикинадійшла в Золочівський відділ поліції 4 червня о 20.54, передає прес-служба поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, 29-річний львів’янин, який керував автомобілем «ВАЗ-2106», виїхав на смугу зустрічного руху іта скоїв лобове зіткнення з автомобілем «Peugeot 5008». Внаслідок ДТП він та його 48-річний пасажир загинули на місці пригоди.

Водій «Пежо», 40-річний житель міста Золочів, після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Четверо його пасажирів – 39-річна дружина та три доньки віком від 6 до 18 років доставлені у лікарню.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: