Дрогобич та Трускавець отримали містобудівні повноваження

DSC_3744_1496757045_613x409.94375_3_0

До процесу децентралізації системи держархбудконтролю приєдналися ще два міста на Львівщині – Дрогобич та Трускавець.

Відповідні акти приймання-передавання справ 6 червня підписали Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський та міський голова Дрогобича Тарас Кучма, передає прес-служба ЛОДА.

Таким чином на сьогодні вже 4 населені пункти Львівської області перебрали на себе функції держархбудконтролю. Загалом же можливістю отримати повноваження, необхідні для вдосконалення містобудівних процесів, скористались 70 українських міст та селищ.

Дрогобич і Трускавець – у числі лідерів у регіоні за економічними показниками і мають всі передумови для подальшого інтенсивного розвитку.

Як зазначив голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев, ефективна реалізація нових містобудівних повноважень стане додатковим імпульсом для покращення якості життя громад Трускавця і Дрогобича.

«Це прискорить розбудову промислової, соціальної та житлової інфраструктури, допоможе створити нові робочі місця та залучити привабливі інвестиційні проекти», – підкреслив Олексій Кудрявцев.

З усіх питань, що стосуються державного архітектурно-будівельного контролю, мешканці Трускавця та Дрогобича можуть звертатися до новоутвореного органу держархбудконтролю у своєму місті. У Трускавці новоутворена Інспекція знаходиться за адресою: м. Трускавець, вул. Бориславська, 1, каб. 16. У Дрогобичі – за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 49, 51.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: