Суд визначив 2 мільйони гривень застави львівському митнику

Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 2 млн грн, інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, що вказана особа підозрюється в організації схеми щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці Державної фіскальної служби за не створення штучних перешкод у їх службовій діяльності. Затримали правопорушника 2 червня 2017 року в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України військові прокурори Львівського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції України.

У ході обшуку особистого автомобіля посадовця виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину одержаного хабара – 60 тис дол США та 10 тис грн.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: