На Львівщині виявили 9 вибухонебезпечних предметів

IMG_7159

Під час прогулянки в полі місцеві мешканці натрапили на 8 артилерійських снарядів.

6 червня о 09:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Микити Бродівського району під час земляних робіт на власному подвір’ї виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Небезпечний боєприпас був знайдений на відстані 20 м від житлових будинків, про це інформує прес-служба ДСНС Львівщини.

По факту виявлення боєприпасу було повідомлено правоохоронні органи та подано заявку на вилучення та знищення вибухонебезпечного предмету. О 18:30 артилерійський снаряд знищили у спеціально відведеному для цього місці у встановленому порядку.

Цього ж дня о 18:31 надійшло ще одне повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів в с. Бережне Сокальського району. Під час прогулянки в полі місцеві мешканці натрапили на 8 артилерійських снарядів часів Другої світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: