Атракціонів у центрі Львова більше не буде

attraktsion-syurpriz-obzor

Депутати Львівської міської ради затвердили Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова.

Депутати Львівської міської ради затвердили Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова, пише ІА Дивись.info

Згідно Положення послуги у сфері відпочинку і розваг можуть надаватися під час масових заходів, на які видано окреме рішення виконавчого комітету Львівської міської ради або розпорядження львівського міського голови. Режим роботи встановлюється суб’єктом господарювання, але повинен обмежуватись часом з 9.00 до 22.00. При цьому забороняється розміщення об’єктів атракціонів на просп. Свободи (у тому числі на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької) – ареал, обмежений вул. Торговою, вул. С. Наливайка, вул. Січових Стрільців, вул. Ю. Словацького, вул. Стефаника, вул. Дж. Дудаєва, просп. Т. Шевченка, вул. О. Герцена, вул. І. Франка, вул. Підвальною; на пл. Ринок; у радіусі 100 м від комунальних дитячо-спортивних майданчиків. Положення також забороняє на території Львова фотопослуги з використанням тварин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: