Четверо гандболісток «Галичанки» боротимуться за вихід на Чемпіонат світу-2017

Цієї п’ятниці, 9 червня, жіноча національна збірна команда України з гандболу зіграє перший матч раунду плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2017. Честь збірної України захищатимуть одразу четверо гандболісток львівської «Галичанки».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Відповідно до жеребкування, суперником українок стала збірна Іспанії. Путівку на Чемпіонат світу-2017 отримає команда, яка переможе за сумою м’ячів, забитих у двох іграх. Друга відбіркова гра відбудеться 14 червня в іспанській Малазі.

Честь збірної України захищатимуть одразу четверо гандболісток львівської «Галичанки»: воротарка Єлизавета Гілязетдінова та польові гравці Наталія Воловник, Леся Смолінг та Наталія Стрюкова.

Нагадаємо, що українки зі стовідсотковим результатом пройшли в плей-офф: 25-27 листопада 2016 року в межах першого, групового, раунду кваліфікації здолали усіх суперниць: збірну Словаччини з рахунком  21:20,  збірну Литви - 31:16,  Грецію -  27:14. Вже тоді Єлизавета Гілязетдінова, Леся Смолінг і Наталія Воловник змагалися в складі національної команди, а тепер до збірної приєдналася також Наталія Стрюкова. Ще одна «галичанка» Ілона Гайкова мала всі шанси виступити за збірну у червневих матчах відбору, але через  хворобу, на жаль, не зіграє.

«Сподіваємось, нашій команді вдасться зробити справжній подарунок шанувальникам українського гандболу у вигляді перепустки на чемпіонат світу. Адже останній раз жіноча національна збірна команда України з гандболу змагалася на світовому мундіалі у 2009 році в Китаї, посівши 17 місце», - кажуть тренери львівської «Галичанки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: