Посол Великої Британії підтвердила наявність у Насірова британського громадянства

Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф заявила, що лист британської сторони до Національного антикорупційного бюро України щодо громадянства Насірова є справжнім.

Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф заявила, що лист британської сторони до Національного антикорупційного бюро України щодо громадянства Насірова є справжнім, пише УНІАН

Про це вона заявила на своїй сторінці у мікроблозі Twitter, реагуючи на заяви відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та його адвокатів про те, що у нього немає британського паспорта, а доказам НАБУ щодо цього вони не довіряють.
Про це вона заявила на своїй сторінці у мікроблозі Twitter, реагуючи на заяви відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та його адвокатів про те, що у нього немає британського паспорта, а доказам НАБУ щодо цього вони не довіряють. «Посольство ВБ підтверджує направлення листа НАБУ від 06.03.2017 та подальшої інформації, наданої Паспортною службою ВБ українській стороні», - сказано у повідомленні Гоф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: