Свистун відкидає звинувачення у халатності

Починаючи з 2014 року управління комунальної власності виявляє факти крадіжок комунального майна в процесі здійснення контролю за об’єктами,

Починаючи з 2014 року управління комунальної власності виявляє факти крадіжок комунального майна в процесі здійснення контролю за об’єктами.  Це якраз свідчить про те, що управління покращило контроль за об’єктами комунальної власності.

Про це у  коментарі журналістам заявила начальник УКВ Інна Свистун, коментуючи заяву силовиків про відсутність контролю за комунальним майном Львова, передає кореспондент ІА Дивись.info

«На всі запити, які нам скеровували правоохоронні органи ми дали відповіді, а  починаючи з жовтня 2016 року ми скерували ряд листів в Головне управління національної поліції, в Прокуратуру зі всією інформацією, яка стосується того чи іншого об’єкта відразу в міру виявлення його викрадення. Запитів Головного управління поліції, на яке би ми не дали відповіді, на сьогодні немає. Як і не було. Тому ця ситуація виглядає доволі дивною», - натомість вона наголосила, що підозри досі не оголошені головним винуватцям крадіжок комунального майна.

«Дуже рада, що сьогодні нарешті є перші результати роботи правоохоронних органів – це оголошення підозри кільком людям. Шкода звичайно, що оголошені підозри не головним дійовим особам в цій справі, які фігурують у цій злочинній схемі. Управління комунальної власності, починаючи з жовтня 2016 року, почали говорити, кричати про вкрадені об’єкти, привертати увагу громадськості, щоб слідство тривало швидко і щоб справді винні особи, злочинці, понесли відповідальність. Ситуація на сьогодні має великі загрозливі масштаби, тому що правоохоронна система не покарала злочинців», - додала Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: