Львів'ян закликають оплачувати комунальні послуги без нарахованих субсидій

1237464
Фото ілюстративне. джерело: Сегодня

Через зміни у законодавстві львів’янам наразі не можуть автоматично перерахувати субсидії на наступний період. Відтак, в управлінні соціального захисту Львівської міськради закликають мешканців оплатити спожиті послуги в повному обсязі.

Про це під час брифінгу, 9 червня, зазначила начальниця управління соціального захисту Наталія Демкович, передає ІА Дивись.info.

«На мою думку, мешканцям Львова, які отримували субсидії, треба оплатити суму, яку їм виставлять, повністю. Якщо немає такої можливості, то сплатити ту частку, яку їм виставляли у квітні — той розмір, який їм все одно необхідно було сплачувати. У будь-якому випадку, згодом все буде враховано у квитанціях за наступні періоди», — пояснює чиновниця.

Наталія Демкович зауважує, що згодом та сума, яку споживачі сплатили за комунальні послуги у цей період, буде рахуватися їм у якості переплати.

Нагадаємо, наразі українці не отримують субсидії через зміни у законодавстві та неспроможність їх повноцінно виконати органами Державної фіскальної служби. Особам, які понад два місяці не сплачували за комунальні послуги і отримували субсидії, не проведуть автоматичний перерахунок на новий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: