До безвізу готові, - ДПСУ

Держприкордослужба повністю готова до дії нових правил щодо перетину кордону громадянами України в рамках безвізового режиму. Про це 10 червня заявили у ДПСУ, пише УП.

Держприкордослужба повністю готова до дії нових правил щодо перетину кордону громадянами України в рамках безвізового режиму.  Про це 10 червня заявили у ДПСУ, пише УП.

 «Для зручного та безперешкодного перетину державного кордону на всіх напрямках облаштовано понад 1300 робочих місць, які  оснащено приладами біометричного контролю.  Для підтримання ритмічності пропускних операцій на кордоні з ЄС основні пункти пропуску посилено прикордонними нарядами та доукомплектовано персоналом», - заявили Держприкордослужбі.

Крім того, запроваджено посилений режим служби, у тому числі із залученням резервів.

В рамках лібералізації візового режиму у спільних заходах із співробітниками ДПСУ беруть участь представники Європейської агенції з прикордонної та берегової охорони FRONTEX - спеціалісти зі Чехії, Франції, Польщі, Нідерландів, Естонії, Словаччини, Італії, Словенії та Литви, зазначили у службі.

Для уникнення можливих непорозумінь під час перетину кордону у разі потреби співробітники ДПСУ, як і іноземні експерти, нададуть вичерпну консультативну допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: