Переможний 13 номер. Інтерв’ю з найкрасивішою львів’янкою 2017 року (фото)

1

Їх обирали з-поміж сотень. 8-го червня у Львівській опері назвали ім’я найкрасивішої львів’янки 2017-го року за версією «Міс Львів». Відтак корону здобула учасниця під номером 13 — Ірина Ткачук. Дівчині 17 років.

Їх обирали з-поміж сотень. 8-го червня у Львівській опері назвали ім’я найкрасивішої львів’янки 2017-го року за версією «Міс Львів». Відтак корону здобула учасниця під номером 13 — Ірина Ткачук. Дівчині 17 років.

Вона навчається на програмуванні, з дитинства займається вокалом і обожнює подорожувати. Конкурс краси був першим у житті дівчини.

За словами Ірини, до «Міс Львів» вона готувалася дуже наполегливо. Тож тепер тепер мріє про високі результати на національному конкурсі. Втім кидати навчання заради краси наразі не планує.

Серце красуні вільне. Втім радіти варто не всім чоловікам, бо поряд з собою Ірина бачить люблячого чоловіка з добрими манерами. І його зовнішність, до слова, не відіграє ключову роль.

В перші хвилини після оголошення результатів з найкрсивішою львівянкою 2017-го року поспілкувався і кореспондент Дивись.інфо.

— Що відчули під час перемоги, чи сподівалися?

— Чесно? Я вже під кінець сподівалася. Але спочатку я не була в цьому впевнена. Зараз я думаю, що це просто сон. І я досі не можу повірити в це. Але я дуже щаслива.

 

— Чи брали Ви вже участь у конкурсах краси і як вдалося перемогти?

— Сьогодні я прийшла на цей конкурс спробувати свої сили, прийшла перший раз. Я ніколи ще не приймала участі у таких конкурсах. І удача мені повернулася. Я дуже щаслива, насправді, я думаю, що це ще сон.

— Як тривала підготовка, наскільки складним був цей процес і, наскільки він вибивав вас із колії звичайного життя?

— Підготовка була складною. У нас кожен день буквально був розписаний по хвилинах. Ми проводили на репетиціях по 5 годин буквально. Також займалися соціальними проектами, відвідували діток в Інтернатах, організовували для них пікніки різні. Також був соціальний проект «Здійсни мрію дитини», який сьогодні показували. Дійсно це все займало час, але це приносило тільки задоволення. Я буду сумувати навіть за тією підготовко.

— Що стало поштовхом до того, аби піти на такий конкурс? Бо ми розуміємо, що не всі дівчата можуть себе тут спробувати.

— Поштовхом була моя мама, яка завжди мене підтримувала, вірила в мене і вона сказали «Йди, ти все зможеш».

— Валерія Никифорець, яка є директором конкурсу «Міс Львів», каже, що красива дівчина – це симбіоз внутрішнього і зовнішнього. Як думаєте, Ви відповідаєте цьому? І чи всі дівчата, які були на конкурсі, відповідають цьому?

— Звісно. Всі дівчатка, які були сьогодні відповідають цьому Тому що був дуже важкий кастинг, великий відбір був і вибрали лише найдостойніших. І кожна дівчинка проявила себе під час соціальних проектів, показала свою внутрішню красу. І сьогодні демонструвала всім зовнішню красу.

— Титул «Міс Львів 2017» вже є. Що далі?

— Я думаю, цей титул відкриє мені безліч можливостей. Перш за все, я буду зі всіх сил старатися гідно показати своє місто на конкурсі «Міс Україна 2017». Ну і, звісно, буду продовжувати займатися соціальними проектами, займатися благодійністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: