Тарифи ростуть: у Львові Uber ввів похвилинну оплату за поїздку

ui-558d2189128eb3.29321296

Компанія Uber внесла зміни до розрахунку вартості і ввела додаткову оплату за кожну хвилину в дорозі з моменту початку поїздки.

Компанія Uber внесла зміни до розрахунку вартості і ввела додаткову оплату за кожну хвилину в дорозі з моменту початку поїздки.

Про це повідомляє Lowcostavia.com.ua.

У компанії пояснили, що збільшення тарифів здійснили для того, щоб залучити до роботи більше водіїв. «З 9 червня ми переглядаємо тарифи на поїздки з uberX, щоб залучити більше водіїв до платформи. Кожна хвилина з моменту початку поїздки коштує від 0,30 до 1 грн додатково до тарифікації відстані», – йдеться у повідомленні.

Відтепер у кожному з українських міст Uber застосовує різну цінову політику. У всіх містах Uber ввів оплату за хвилину поїздки, що починає рахуватися з початку руху і додається до кінцевої суми. У Харкові ціна за хвилину така ж як і у Києві – 30 копійок. Значно дорожче обійдеться хвилина дороги у Дніпрі – 85 копійок, а найвища оплата в Одесі та Львові – 1 гривня за кожну хвилину.

У зв’язку з введенням похвилинної оплати зросла також і мінімальна вартість поїздок, а у Львові крім того, Убер збільшив ціну подачі авто з 15 до 16 грн.

На практиці це означає, що пасажирам Убер доведеться заплатити на кілька гривень більше за кожну поїздку і добряче переплачувати у час пік, коли можна попасти у затори на дорозі.

У квітні Убер вже піднімав ціни на поїздки у Львові, Одесі та Дніпрі, а до того встиг двічі змінити тарифи у Києві – підняти ціну та повернути її до початкової.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: