З початку доби бойовики здійснили 31 обстріл, двоє військових поранено, – штаб АТО

a1f4f27c64e0169343c1f585b1400605_650x410_2_650x410

З початку доби бойовики 31 раз відкривали вогонь по підрозділах Збройних Сил України, двоє військовослужбовців зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Зазначається, що найбільш активно ворог порушує режим припинення вогню на південній частині фронту. На приморському напрямку незаконні збройні формування 15 разів відкривали вогонь. Ще до світанку з західної околиці тимчасово окупованого Донецька окупанти двічі обстріляли опорні пункти ЗСУ на підступах до Красногорівки зі ствольної артилерії калібру 122 мм та один раз - зі 120-мм мінометів. Кілька ворожих артилерійських снарядів влучили й в житлові квартали цього населеного пункту.

На щастя, минулось без жертв серед місцевого населення та руйнувань. Також укріплення сил АТО в районі Красногорівки, Мар'їнки, Славного та Чермалика потрапили під ворожий вогонь з мінометів калібру 82 мм. Окрім того, поблизу Чермалика зафіксовано щонайменше 2 факти застосування російськими найманцями переносних версій реактивних систем залпового вогню. А бійців сил АТО, які тримають оборону поблизу Павлополя та Водяного, бандити обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. За даними штабу, на донецькому напрямку противник здійснював обстріли невисокої інтенсивності з заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм наших опорних пунктів поблизу Авдіївки та Верхньоторецького. Там же, а також поблизу Луганського, Зайцевого та Кам'янки, бойовики неодноразово били по позиціях українських захисників з гранатометів та стрілецької зброї різного калібру.

"Луганський напрямок. На цій частині фронту нараховано найменше ворожих провокацій. Не використовували там підконтрольні Росії озброєні банди й заборонену артилерію. Проте двічі по обіді бойовики з 82-мм мінометів накривали наші оборонні укріплення неподалік Кримського. Решта порушень зафіксовані в районі Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького та Донця, де противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних модифікацій", -додали у прес-центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: